Mezoterapia cu Dermapen este o procedură minim invazivă care redă luminozitatea și fermitatea tenului. Aceasta are rezultate vizibile încă de la prima ședință și este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul tenului fără a apela la proceduri invazive.

Dermapen este un tratament cu micro-needling, care promovează producția naturală de colagen în piele pentru a îmbunătăți aspectul cutnatat. Mezoterapia cu Dermapen are un mecanism dublu de acțiune – mecanic si chimic, prin crearea de microcanale în piele, dincolo de epiderm, ceea ce permite stimularea celulelor dermice și activarea sintezei naturale a fibrelor de colagen si elastina, precum si regenerarea celulara accelerata.

Avantajele mezoterapiei cu Dermapen sunt multiple: tratează cicatriciile post-acneice și petele pigmentare ajutând la uniformizarea pielii, contribuie la îmbunătățirea texturii pielii și la diminuarea aspectului porilor dilatați, tratează ridurile fine prin stimularea producției de colagen și elastină.

În clinica Medoptim Timișoara, această procedură este efectuată de către un medic dermatolog cu experiență.