Datele care rezultă în urma consultației inițiale sunt coroborate, puse în context și au rol în stabilirea unui diagnostic de către unul dintre cei trei medici reumatologi din clinica Medoptim Tiișoara. Astfel se poate recomanda un tratament individualizat în funcție de severitatea bolii, bolile asociate și alergiile cunoscute.

Momentul consultației reumatologice de control este stabilit de către medicul reumatolog în funcție de natura bolii și severitatea acesteia.

Cei trei medici reumatologi din cadrul clinicii Medoptim Timișoara utilizează aparatură modernă (ecograf, capilaroscop, osteodensitometru), colaborează și se completează reciproc în vederea stabilirii unui diagnostic și tratament individualizat, conform ghidurilor internaționale, pentru pacienții cu afecțiuni reumatismale.

* Consultația poate fi decontată de Casa Naționala de Asigurări de Sănătate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medic specialist. Pacientii care dețin asigurare privată de sănătate prin Allianz sau Signal Iduna, pot benefica de decontare directă a acestui serviciu medical.