Consultație reumatologie *

250 lei

Consultația de reumatologie este efectuată de către un medic reumatolog. Cei trei medici reumatologi din clinica Medoptim Timișoara colaborează și se completează în vederea stabilirii unui diagnostic și tratament individualizat. * Consultație decontată de Casa Naționala de Asigurări de Sănătate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medic specialist. Pacientii care dețin asigurare privată de sănătate prin Allianz sau Signal Iduna, pot benefica de decontare directă.

Consultație reumatologică de control *

150 lei

Consultația de control urmează unei consultatii inițiale. Programarea acestei consultații este efectuată de către un medic reumatolog din cadrul clinicii Medoptim Timișoara, în funcție de natura și severitatea afecțiunii. * Consultație decontată de Casa Naționala de Asigurări de Sănătate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medic specialist. Pacientii care dețin asigurare privată de sănătate prin Allianz sau Signal Iduna, pot benefica de decontare directă.

Consultație ortopedie *

250 lei

Consultația de ortopedie este efectuată de către un medic ortoped din cadrul clinicii Medoptim Timișoara. Avem o abordare în echipă cu medici reumatologi și de recuperare medicală în vederea stabilirii unui diagnostic și tratament individualizat, conform standardelor internaționale.

* Consultație decontată de Casa Naționala de Asigurări de Sănătate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medic specialist. Pacientii care dețin asigurare privată de sănătate prin Allianz sau Signal Iduna, pot benefica de decontare directă.

Consultație ortopedie de control *

150 lei

Consultația de control este efectuată de către un medic ortoped din cadrul clinicii Medoptim Timișoara, în urma consultației inițiale.  Avem o abordare în echipă cu medici reumatologi, medici de recuperare medicală și fizioterapeuți, în vederea stabilirii unui diagnostic și tratament individualizat.

* Consultație decontată de Casa Naționala de Asigurări de Sănătate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/medic specialist. Pacientii care dețin asigurare privată de sănătate prin Allianz sau Signal Iduna, pot benefica de decontare directă.

Consultație + ecografie musculoscheletală

350 lei

Examenul clinic poate fi completat cu ecografie musculoscheletală. Această investigație permite aprecierea structurilor musculare, a tendoanelor, burselor, ligamentelor, cartilajului articular, spațiilor articulare. Clinica Medoptim Timișoara dispune de trei ecografe performante și medici cu experiență în efectuarea ecografiei musculoscheletale.

Ecografie musculoscheletală

200 lei

Ecografia musculoscheletală evaluează structuri musculare, tendoane, burse, ligamente, cartilaj articular, spații articulare, traiecte nervoase, vase de sânge, ganglionii limfatici. Se pot efectua astfel manevre terapeutice (infiltarții) ghidate ecografic. Clinica Medoptim Timișoara dispune de trei ecografe performante și medici cu experiență.

Capilaroscopie

200 lei

Capilaroscopia este o investigație imagistică neinvazivă și neiradiantă, care evaluează microcirculația prin vizualizarea directă a anselor capilare în patul unghial. Prin capilaroscopie se investighează morfologia capilară: distribuția, densitatea, dimensiunile și forma capilarelor, prezența hemoragiilor. Clinica Medoptim Timișoara dispune de un capilaroscop digital performant și medici cu experiență.

Infiltrație intra-articulară, ghidată ecografic

150 lei

Presupune injectarea unei substanțe cu rol terapeutic la nivelul articulației. Infiltrațiile ghidate ecografic permit medicului sa vizualizeze acul de seringă în timp real, asigurând astfel injectarea cu precizie și evitarea structurilor sensibile precum vase de sânge și nervi. Clinica Medoptim Timișoara dispune de trei ecografe performante și medici cu experiență în efectuarea infiltrațiilor ghidate ecografic.

Infiltrație peri-articulară, ghidată ecografic

130 lei

Infiltrația ghidată ecografic permite medicului să vizualizeze acul de seringă în timp real pe masură ce acesta pătrunde către locul de injectare, evitând structurile sensibile precum vase de sânge și nervi. Clinica Medoptim Timișoara dispune de trei ecografe performante și medici cu experiență în efectuarea puncțiilor aspirative și  infiltrațiilor eco-ghidate.

Puncție-aspirație articulară, ghidată ecografic

150 lei

Este necesar ca puncția și aspirația articulară să fie efectuată sub ghidaj ecografic, pentru a crește eficiența procedurii și a evitara lezarea unor vase sau nervi din vecinătatea structurilor tratate. Clinica Medoptim Timișoara dispune de trei ecografe performante și medici cu experiență în efectuarea puncțiilor aspirative ghidate ecografic.

Infiltrație cu acid hialuronic, ghidată ecografic

1000 lei

Infiltrația cu acid hialuronic este eficientă pentru tratarea artrozei localizate la nivelul articulatiilor mari (genunchi, șold, gleznă). Se efectuează sub ghidaj ecografic pentru a aspira conținutul articular, asigurând astfel eficiența procedurii și evitarea lezării unor vase sau nervi din vecinătatea structurilor tratate. In clinica Medoptim Timisoara utilizăm acid hialuronic de cea mai bună calitate (cros-linkat), iar infiltrația ghidată ecografic este efectuată de către medici experimentați.

Infiltrație cu plasmă bogată în trombocite (PRP), ghidată ecografic – 1 regiune

550 lei

Infiltrația cu PRP presupune recoltarea unei cantități de sânge venos, centrifugarea, separarea și reintroducerea prin injectarea ghidată ecografic a plasmei bogate in trombocite, în regiunea afectată (articulație, tendon, leziune musculară). Pentru a asigura eficiența și siguranța procedurii, în clinica Medoptim Timisoara utilizăm kituri de PRP de cea mai bună calitate, iar infiltrația ghidată ecografic este efectuată de către medici cu experiență